Kleuradvies

Bij jouw haar-, oog- en huidskleur horen bepaalde kleuren die je laten stralen en die je het mooist staan.


Uitgebreid kleuradvies

We bepalen jouw persoonlijke kleurtype door gekleurde doeken te vergelijken. Hierbij ervaar je wat het effect van kleur op jouw verschijning heeft en zie je wat goede en foute kleuren met je doen. Weten welke kleuren je mooi staan geeft zekerheid en neemt twijfels weg.

Naast kleur is ook contrast een belangrijk onderdeel van je persoonlijk kleurtypeadvies. Of je lichte of donkere tinten kunt dragen of een combinatie hiervan, is afhankelijk van jouw persoonlijke tinten. Herhaling van jouw persoonlijke tinten geeft je een dynamische uitstraling.

Je krijgt daarnaast een advies voor je haarkleuring en make-up. Je leert hoe je de juiste kleuren in de winkel kunt vinden en hoe je een bepaalde uitstraling zoals krachtig en professioneel, of sociaal en zorgzaam kunt neerzetten met jouw kleuren.

De duur van een uitgebreid kleuradvies is ongeveer drie uur. De kosten zijn €105,- per persoon. Dit is inclusief een kleurenwaaier met jouw persoonlijke palet en schriftelijke informatie.


Kort kleuradvies

Tijdens een kort kleuradvies krijg je goed zicht op welk kleurtype jij bent door gecombineerde kleurkragen te vergelijken. Binnen een uur weet je welke kleurdominanties jou het beste staan en welke kleuren daarbij horen. Je krijgt een kleurenwaaier met je beste kleuren mee en een korte beschrijving van je kleurtype. Het kort kleuradvies kost €65,-


Kleurharmonieadvies

Welke kleuren je in je hebt zijn mooi om terug te laten komen in kleurakkoorden. Heb je een monochrome, complementaire, analoge of neutrale harmonie in je? Met dit advies leer je wat dit inhoudt. Herhaal je deze harmonieën in je kleding, dan versterk je je persoonlijkheid. We bekijken talloze samengestelde kleur kragen en filteren daar jouw persoonlijke kleurharmonie uit.  Je krijgt zodoende een zeer persoonlijk kleurenpallet. Je kunt een waaier op maat laten maken. Deze moet apart besteld worden. Dit kan een week duren en wordt vervolgens opgestuurd.

De duur van een kleurharmonieadvies is ongeveer anderhalf uur. De kosten zijn € 95,- inclusief de op maat gemaakte waaier.


“Ik ben heel blij dat ik eindelijk de stap had genomen. Eerlijk gezegd was ik na mijn bezoek aan jou wel even ‘van slag!’ Moest even alles tot me door laten dringen. Best confronterend om te zien hoe en waarom je toch vele jaren hebt misgekleund met kleuren. En dat het in van die kleine nuance verschillen zit. (niet wit, maar gebroken wit/ crème bijvoorbeeld). Het heeft ook even geduurd voor ik weer iets ‘durfde’ te kopen ( heb ik gelukkig geen last meer van). Een enkele keer heb je dan toch nog een ‘miskoop’ (zoals je voorspelde), maar dat lag dan meer aan het design dan aan de kleur. Het scheelt ook veel tijd: hele hoeken in een winkel kan ik overslaan en  mijn klerenkast is lekker gescreend.”