Stijladvies

Het doel van een stijladvies is om jouw figuur met jouw lijnen en vormen op zijn best uit te laten komen. Er zijn twee stijladviezen.


Stijladvies 1

Tijdens dit advies analyseren we hoe jouw figuur het beste tot haar recht komt door het proberen van bepaalde kledingmodellen.

We passen alle basismodellen door om te zien wat de uitwerking daarvan is. Bijvoorbeeld een klokkend, gerend of recht rokje. Je ziet daarbij wat het model voor jouw figuur doet. Je krijgt een rapport mee waarin alle adviezen voor jou zijn na te lezen. De duur van stijladvies 1 is ongeveer drie uur. De kosten bedragen €75,-


Stijladvies 2

Dit betreft het analyseren van je gezichtsvorm en de binnentekening. Daarmee bekijken we welke omlijsting van je gezicht jou goed doet: halslijnen, kapsels en brillen. We kijken wat voor materialen bij je passen: glimmend, dof, ruig, glad, of andere materialen. Ook kijken we welke vorm ontwerpdetails en accessoires je het beste kunt hebben en welke dessins bij je passen.

Passen kleine, subtiele afmetingen of grote, ruigere vormen bij jou? We testen een groot aantal voorbeelden die je omdoet en vergelijkt, waarbij je ziet wat het met jou doet. Na de analyse stellen we een rapport op met alle tips en mogelijkheden die het beste bij jou passen. De duur van stijladvies 2 is twee uur. De kosten bedragen €65,-